Diensten

Diensten

'Als procesmatige communicator ben ik in staat om onderwerpen objectief te benaderen. Ik richt me op de relatie met anderen en ben in staat om samen met anderen gemeenschappelijke doelen te bereiken’. Een open mind, een professionele benadering, transparant handelen, tonen van praktische wijsheid, diplomatiek en coachend optreden. Mieke beschikt over een breed inzicht, kan boven de partijen staan en kan effectief interveniëren.

Haar ondernemende en zakelijke habitus en ervaring bieden ruimte en vertrouwen bij (cultuur-)verandering in verschillende branches en sectoren. ‘Mijn natuurlijke drijfveer is om vanuit een samenhangend conceptueel kader te communiceren en te handelen. Snel de verbinding te leggen tussen de externe vraag, de inhoud, de corebusiness en de bedrijfsvoering’. Mieke’s grote denkkracht en snelle inzicht geven haar de mogelijkheid om gemakkelijk oplossingen te bedenken – ook out of the box - en anderen meenemen door met hen het objectieve doel te blijven delen en de weg naar gezamenlijke realisatie voor ogen te houden.

‘Als mensgerichte analist ben ik in staat om structuur en rust te brengen waarbij ik het redelijke van mensen verlang, zonder te forceren. Visie en eenvoud, daadkracht en empathie, betrokkenheid en distantie gaan daarbij hand in hand bij interventies. Mijn goede observatie- en inschattingsvermogen helpen mij om voorwaarden scheppen voor ontwikkeling en fundamentele verandering van mensen, processen en organisaties'. Mieke kan boegbeeld zijn wanneer dat functioneel en noodzakelijk is. Daarbij maak zei onderscheid tussen de zaak en de relatie: ‘strict on the matter, empathetic towards people'.

Jouw fellow traveller

Als fellow traveller ben ik een klein deel van je werkende bestaan je reisgenoot. Dat kan langer of korter duren, al naar jouw vraagstelling luidt. Wanneer je bereid bent om onderweg je verhaal met mij te delen, kan ik jou vragen wat ik voor je kan betekenen. Wil je wat kwijt? Wil je iets leren? Wil je graag delen en daardoor vermenigvuldigen? Brengen is halen en zo is jouw persoonlijke en professionele investering tegelijkertijd je impact. En als het klaar is, zwaaien we elkaar uit en gaan we op weg naar verdere bestemmingen.

Mieke werkt met marktconforme tarieven.

Vanaf 1-1-1998 is Mieke DGA van “BROEKHAN B.V.

Fellow Traveller bij Sociale Veiligheid

Lees verder

Organisatieadviseur Sociale Veiligheid

Lees verder

Fellow Traveller bij Trauerarbeit voor bestuurders en managers in openbaar bestuur en organisaties

Lees verder

Fellow Traveller voor topvrouwen

Lees verder

Fellow Traveller voor Interim Managers

Lees verder

'Strict on the matter, empathetic towards people'.